In 2015 kreeg ik een tekenbeet en werd ik besmet met het Lyme-virus en de borrelia bacterie. Zeven jaar van fysiek lijden en een uiterst interessante zoektocht naar gezondheid waren het vervolg. Na tientalle doktersbezoeken met mager resultaat, heb ik het heft in eigen handen genomen en mezelf genezen van chronische aandoeningen. Frequentietherapie en de juiste voeding voor beschadigde zieke cellen brachten soelaas. Deze zoekocht heeft me veel inzichten gebracht en vooral goed leren luisteren naar mijn eigen intuïtie. De genezing is in sprongen gegaan. Geluid en frequenties en de geneeskracht ervan waren een grote sprong in dat proces. De laatste grote sprong was de juiste voedingskeuze maken. Ik had daar al vele kilometers in afgelegd, maar heb pas genezing gevonden na het lezen van de 8 boeken van Anthony William én het toepassen daarvan.

Het volgen van zijn inzichten verloste mij van gewrichtspijn, hormoonschommelingen, kaakontseking, nachtzweten en vele andere klachten. Sindsdien heb ik ook veel meer energie en mijn geest werd helderder. Een grote revelatie dus. 

Daarom deze pagina. Wie weet kan jij ook iets hebben aan mijn opgedane kennis.

 

Mocht je de pech hebben chronische klachten te hebben en probeer je graag eens de methode van Anthony William?

Dan bekijk ik graag samen met jou jouw problematiek en punt ik aan waar je kan bijsturen om jouw klachten te verminderen.

 

Stuur me gerust een bericht indien je dit eens wil bekijken.

Kennismakingsgesprek = gratis.