Tuning Therapie

Breng je graag jouw energie terug in balans?  Heb je nood aan diepgaande ontspanning? Heb jij emotionele of fysieke blokkades? Dan kan tuning jou verder helpen.

Wat is het?

Tuning Therapie is een individuele klankbehandeling waarbij stemvorken gebruikt worden om jou in betere balans te brengen. Het is een diep rustgevende, energetische behandeling met opmerkelijke resultaten. Met tuningforks worden de verstoringen in jouw fijnstoffelijk energetisch veld opgespoord en opgeruimd, waardoor jouw energie gunstiger kan stromen. Ook zeer effectief bij pijnbehandeling.

Wat brengt het jou?

Deze behandeling brengt diepgaande ontspanning, verlicht jouw energie, geeft inzicht en helpt je verder in processen van verwerking en transformatie. Deze therapievorm heeft geen negatieve bijwerkingen.

Wat mag je verwachten?

1_Terwijl je lekker op een behandeltafel ligt, vertelt Greet wat ze voelt in jouw energiecentra en waar ze met de vorken aan zal werken. Vervolgens krijg je een klankbehandeling op jouw maat en naar de noden van jouw energiecentra. Tijdens deze sessie hoor je de klanken van stemvorken die af en toe worden vergezeld van Greets zangstem.

2_Je krijgt informatie over waar jouw onevenwichten zich bevinden. Deze worden vervolgens rustig behandeld. Dit gebeurt op een zachte, veilige en helende manier. Met de info kan je thuis verder aan de slag.

3_Dit klankbad geeft naast heling en inzicht, ook extra energie.

De klanken worden gericht op het energetisch veld rond jouw lichaam. Blokkades worden verwijderd, tekorten worden aangevuld, waardoor de energie beter doorstroomt en krachtiger is.

Jouw hele fysieke en emotionele systeem komt beter in balans. Het geeft jou energie en een opgeschoond gevoel. 

4_ Pijn kan met klank verminderd worden en zelfs weggenomen. De stramheid in gewrichten door artrose/artitis vermindert. Ook slapen gaat dieper en makkelijker na deze behandeling. 

Dit allemaal dankzij de zuivere frequenties van stemvorken én de deskundigheid van de behandelaar Greet.

 

Hoe werkt het?

Het energetisch veld (Akasha of electromagnetisch veld) bevindt zich in en rond ieders lichaam en is de bron en de spiegel van de energiestroom in het fysiek-emotionele lichaam.

Eerst wordt - met behulp van de tuningforks - uitgemeten welk onderdeel in jouw energieveld ondersteuning nodig heeft. Vervolgens wordt er een uur lang met de stemvorken op jouw lichaamsveld gewerkt. De klanken worden gericht op de plek waar herstelling nodig is. De energielagen rond jouw lichaam worden unblocked, waardoor jouw energie beter begint te stromen en herstelling plaatsvindt.

 

Tarieven  

Er is keuze tussen...

Ontspannings-tuning

Hierin wordt gezorgd voor een betere doorstroming in jouw energetisch veld en geeft ontspanning en meer energie.

Deze duurt 1 uur in totaal en omvat: 

-  een kort inleidend gesprek 

-  45 minuten tuning

Kost 60€.

Therapeutische - tuning

Dit is een zeer diepgaande tuning.

Hierin worden zo veel mogelijk blokkades opgespoord en weggewerkt. Je krijgt veel info over waar de blokkades zich bevinden en waarmee ze kunnen verband houden.

De sessie duurt 1,5 uur tot max. 2u en omvat:

-  een kort inleidend gesprek 

-  60 minuten tuning

-  een analytisch nagesprek + tips voor thuis

Kost 90€.

Lokale pijnbestrijdende tuning

Deze kan enkel toegepast worden bij lokale pijn (bv polspijn, voetpijn, enkelpijn, enz).

De sessie duurt 30 minuten in totaal en omvat: 

-  een kort inleidend gesprek 

-  15 tot max 20 minuten lokale tuning

-  kort nagesprek

Kost 30€.

Beurtenkaart op aanvraag.

 

!!!    CONTRA-INDICATIE   !!!

Tunings worden best niet toegepast als jij hetvolgende hebt:

-  pacemaker 

-  botbreuken

-  hersenschudding

 

Adres

Joannasound

Heerbaan 17

1840 Steenhuffel

 

Afspraak maken?

Tunings gaan door op donderdagen en vrijdagen.

Gelieve voor een afspraak onderstaand formulier in te vullen.