In 2015 kreeg ik een tekenbeet en werd ik besmet met het Lyme-virus en de borrelia bacterie. Zeven jaar van fysiek lijden en een uiterst interessante zoektocht naar gezondheid waren het vervolg. Het heeft me veel inzichten gebracht en vooral goed leren luisteren naar mijn eigen intuïtie. De genezing is in sprongen gegaan. Geluid en frequenties en de geneeskracht ervan waren een grote sprong in dat proces. Het niet volgen van wat dokters zeggen ook. Hoe contradictorisch het ook klinkt. De laatste grote sprong was de juiste voedingskeuze, al had ik daar al vele kilometers in afgelegd. In de juiste voedingskeuze heb je blijkbaar de juiste begidsing nodig. En die vond ik in de inzichten van Anthony William.

Het strikt volgen van zijn leer bracht me af van gewrichtspijnen, hormonale schommelingen, lage energie en maakte mijn geest nog helderder dan hij voordien was. Een grote revelatie dus. 

Daarom deze pagina en de mogelijkheid voor iedereen die wil, om samen met mij jouw problematiek te bekijken en te onderzoeken of je gebaat kan zijn met aanpassing van jouw voedingspatroon.

Ik wens niemand te overtuigen. Dat zou niet werken.

Als je interesse hebt, moet toch nog alles uit jezelf komen om toe te passen wat jou kan aangereikt worden. Heb je de wil en de zin om jouw fysieke problemen eens diepgaand onder de loep te nemen, dan sta ik open om jou te begeleiden en kan je een afspraak maken.

Enkel voor zeer gemotiveerde kandidaten. ;)